top of page

Waarom INCIA?

IMG_1794.png

1. 100% natuurlijk en veilige ingrediënten

INCIA gebruikt alleen 100% natuurlijke ingrediënten. Zelfs de geuren worden verkregen uit planten door middel van stoomdestillatie. Dit maakt ook dat de producten van INCIA volledig veilig zijn voor baby's en kinderen.

1.jpg

2. INCIA is gezond

De producten van INCIA zijn compatibel met de natuurlijke flora van de huid en schaadt deze niet. INCIA maakt namelijk geen gebruik van synthetische conserveermiddelen, siliconen, synthetische geurstoffen, kleurstoffen en paraffines.

2.jpg

3. INCIA is goed voor de natuur

INCIA gebruikt niets dat de natuur kan schaden. De verpakkingen zijn 100% natuurlijk geproduceerd en recyclebaar. Er worden geen dierproeven uitgevoerd en het milieu en de grondwateren worden niet vervuild.

Over ons

Doe jezelf, je dierbaren en de wereld een plezier. Neem even de tijd om dit te lezen en ontdek INCIA.

Dit is het verhaal van INCIA. Ons verhaal over het produceren van natuurlijke verzorgingsproducten en schoonmaakproducten voor een duurzaam leven.

 

INCIA is ontstaan na onderzoek naar de schadelijke effecten van verzorgingsproducten met synthetische grondstoffen en chemische toevoegingen. Deze hebben namelijk verschillende negatieve eigenschappen die de menselijke gezondheid en het milieu beïnvloeden. Voorbeelden hiervan zijn petrochemicaliën, siliconen, synthetische geurstoffen, kleurstoffen en conserveermiddelen, methylisothiazolinone, SLS, SLES, PEG, zware metalen etc. 

 

Wij waren ervan overtuigd dat producten ook zonder schadelijke stoffen gemaakt konden worden. Het was aan ons om hier het voortouw in te nemen.

Eerst droomden we hierover. Maar de droom werd werkelijkheid. INCIA is een plek om ontdekt te worden. Een groene, veilige plek waar je altijd al naar op zoek naar was, maar die je niet hebt kunnen vinden…Tot nu!

En dat gevoel willen we overbrengen op onze klanten. Als mensen aan INCIA denken, moeten ze het gevoel krijgen van enthousiasme. Het gevoel van 100% natuurlijk, veiligheid en de kleur groen. Deze woorden zijn allemaal te herleiden naar het groene en vruchtbare van de natuur. 

 

Wij laten ons als merk namelijk leiden door de natuur. Bij INCIA adem je geen kunstmatige geur in. Je hebt hier geen parfum nodig. De geuren van schone aarde, water en lucht zijn genoeg. Alleen die zouden we moeten inademen. 

INCIA Mother and Baby Care .jpg

‘Schone’ producten zijn belangrijk voor de natuur, het menselijke bestaan en alles wat het leven mogelijk maakt. Deze elementen vermengen zich met elkaar en omringen het hele lichaam. En dat willen wij zonder chemische, synthetische stoffen!

 

Met INCIA leven betekent ook aanpassing van levensstijl. Alles dat je lichaam en huid vervuilt, vermoeit en vergiftigt wordt uit het leven verwijderd. Onze producten bieden het lichaam en de huid de kans zich te revitaliseren, te helen en te vernieuwen. Een natuurlijk wonder op zich, dat wij alleen maar versterken! 

 

Laat ons jou de weg naar een groene, duurzame levensstijl wijzen. Onderzoek en ontdek INCIA. Je zult zelf zien hoe je leven ten positieve zal veranderen.

Er zijn veel natuurlijke producten. Waarin onderscheidt INCIA zich van andere merken?

INCIA is meer dan een merk dat claimt natuurlijk te zijn. Wij komen deze bewering na door baanbrekend onderzoek te doen en nieuwe technologieën te ontwikkelen.

 

INCIA maakt daarbij geen gebruik van synthetische conserveermiddelen, siliconen, synthetische geurstoffen, kleurstoffen en paraffines. Alle verpakkingen zijn natuurlijk geproduceerd en recyclebaar.

 

Onze BioArge-laboratoria testen alle ingrediënten. Dit doen we uiteraard zonder dierproeven. INCIA gebruikt volledig additief vrije en puur natuurlijke ingrediënten met gepatenteerde uitvindingen en methoden, zonder de essentie van de natuurlijke kracht te schaden.

Alle INCIA-producten zijn compatibel met de natuurlijke flora van de huid en dit is heel erg belangrijk.

In sommige producten voor persoonlijke verzorging worden kleuradditieven gebruikt. Deze stoffen bevatten zouten van zware metalen. Studies tonen aan dat de meeste van deze stoffen kanker kunnen veroorzaken. 

Ook zien we vaak synthetische stoffen die niet verenigbaar zijn met de huid, zoals paraffine en synthetische was, in verzorgingsproducten. Voorbeelden hiervan zijn lippenbalsems of bodylotions. Deze kunnen ernstige schade aan het lichaam toebrengen en de huid afsluiten zodat deze niet meer kan ademen. 

 

Maar de natuurlijke flora van de huid heeft een unieke en zeer waardevolle functie. Veel cosmetische producten kunnen deze flora beschadigen. En door regelmatig gebruik krijgt de huid niet de tijd om zichzelf te beschermen of vernieuwen. Producten van INCIA tasten de huid en huidflora niet aan. Alleen daarom al is het de moeite waard om INCIA uit te proberen!

INCIA beschermt niet alleen de natuur, bomen, lucht en het grondwater, maar ook de huisdieren. 

Natuurlijk stoppen we niet bij lichamelijke verzorging. Onze reinigingsproducten voor een duurzaam huishouden zijn net zo belangrijk. 

Standaard schoonmaakmiddelen bevatten veel chemicaliën die we inademen, op onze huid krijgen en waar ook je huisdieren mee in aanraking komen. 

 

Deze chemische producten verdwijnen ook allemaal de gootsteen en ons grondwater in. De dieren die drinken uit deze bronnen of zich voeden met planten die water krijgen van grondwater, worden zo vergiftigd. 

 

Met INCIA producten bescherm je jouw huishouden, gezin, huisdieren én het milieu. INCIA is zo puur als de natuur het bedoeld heeft en beschermt het ecosysteem.

Waar komen de geuren van INCIA-producten vandaan?

Een belangrijk onderdeel van INCIA is ons natuurlijke parfum. De geuren van INCIA-producten worden o.a. verkregen uit de essentiële oliën van biologisch verbouwde planten. Deze geuren worden gewonnen door stoomdestillatie. Het op deze manier verkrijgen van plantaardige oliën zorgt ervoor dat de essentie van de plant niet verandert. Stoomdestillatie brengt namelijk geen schade aan de plant of diens belangrijkste eigenschappen toe. 

 

Zo zijn we erin geslaagd ervoor te zorgen dat de geuren van INCIA-producten 100% natuurlijk blijven. INCIA ruikt naar de echte natuur. 

 

Kies voor een betere wereld. Kies INCIA.

Wil jij mensen helpen om bewuster te leven? Sta je achter een duurzaam milieu en veilige producten voor mens en dier? Sluit je dan aan bij INCIA! Neem contact met ons op voor meer informatie.

bottom of page